Hoppa till sidans innehåll

Klubbresa till Västkusten


Vill du följa med oss till västkusten? Waterfrogs planerar att åka ned till Kungshamn för att dyka och ha trevligt tillsammans under Kristihimmelsfärdshelgen. Vi kommer att vara på Scorpius dykcenter i Kungshamn, följ länken om du vill veta mer om stället http://www.scorpius.se/ Lennart och Esso+ kompani tar väl hand om oss under utfärderna och har bra genomgångar av dykmålen, det känns därför tryggt att komma ned till dom igen.

 

Vad har vi att se framemot? rummen är enkla med ett draperi som dörr och varmvattnet är ibland slut i duscharna. Det ryktas även om att någon av våra instruktörer snarkar högt. Det kanske är lite lyhört? Micron är från 1800-talet tror jag. Spisarna har flera plattor och det är i alla fall en platta per spis som fungerar. Båtarna brukar fungera bra, nästan alltid. Och går de sönder brukar de oftast att gå att laga. Dykningen då?

Scorpius har bra genomgångar innan avfärd om dykmålen och bra briefing på plats och Västkusten är helt fantastisk att var på och att dyka här överträffar magsjön flera gånger om, tänk vilket vackert dykmål Pesa skär är! Ja om Johan och Martin inte vart där före och lattjat med sikten på botten förstås ;-) Hursomhelst vil vi gärna ha ditt sällskap! och hoppas att du hittat dina dykgrejer längst inne i förrådet bakom pulkor mm.

Resan är den 9 till den 12 maj, vi åker ned på onsdagen och
börjar dyken på torsdag morgon åter hem på söndag förmiddag.

Vi planerar att utföra sex dagsdyk samt ett nattdyk (viken på baksidan) priset för detta är preleminärt  sek(bekräftas senare). Anmälan är bindande och vi måste därför fakturera eventuella avbokningar med 500 sek.

 

För att kunna följa med behöver du ha ett minst 1 stjärnigt dykcert eller motsvarande eller vara elev till waterfrogs. Självfallet behöver du vara medlem i waterfrogs och därmed försäkrad. Eller kanske en inbjuden gäst, vilket i såfall du känner till.

 


Mer information från Lena eller Janne på 0171-37070 elller This is a mailto link

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:22

Postadress:
Water Frogs - Sportdykning
Waterfrogs c/o Havseden, Bandygatan 11
74538 Enköping

Besöksadress:
Bandygatan 11
74538 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703778888
E-post: This is a mailto link

Se all info