Hoppa till sidans innehåll

Nusa Lembongan


Resan är genomförd och nya dykresor kommer 

 

För några år sedan var Waterfrogs på en dykresa på Bali, på denna resa gjorde vi en utflykt för att dyka med mantor. Vi åkte med en speedbåt från Bali över till ögruppen Lembongan, Ceningan och den största Nusa Penida. Vi var många som upplevde att denna ögrupp med dess vackra stränder och klippformationer och spännande landskap lockar till ett besök.

 

 

 Alla vi som var med fick se och vara nära flera stora mantor. Dykningen där är förutom detta känd för sina fina väggdyk och korallträdgårdar och Fisken Mola Mola som ibland går att se i det kristallklara vattnet vid Crystal Bay. Kombinationen av allt den spännande vackra dykningen och allt som finns att se och uppleva på land tror och hoppas jag kommer att passa många av klubbens dykare med dess respektive.

 

 

Vi har nu tillsammans med Scuba Travel tittat på flera alternativ och det mest prisvärda är Nusa Penida där vi fått ett pris som jag tror kommer att passa de flesta.

Är du intresserad av att följa med eller kanske har du några frågor kring resan, ring eller maila till mig eller Lena så hjälper vi till ett nytt äventyr nu i höst

Resan är genomförd och by dykäventyr kommer 2020

Uppdaterad: 22 APR 2019 10:52 Skribent: Jan Erik Havseden
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Water Frogs - Sportdykning
Waterfrogs c/o Havseden, Bandygatan 11
74538 Enköping

Besöksadress:
Bandygatan 11
74538 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703778888
E-post: This is a mailto link

Se all info