Hoppa till sidans innehåll

Klubbresa till Dahab


Vi kommer i höst att åka på klubbresa till Egypten och vara i staden Dahab som bland annat är känd för sitt Blue hole. Resan är den 21-29 oktober

Med varma temperaturer under hela året, bra sikt och ett stort utbud av olika dykmiljöer kan Röda Havet utlova utmärkt dykning för alla dykare, oavsett erfarenhet eller speciella intressen. I Röda Havet dyker man främst på rev och de dykplatser som man kan besökat från Dahab är otroligt vackra.

Poseidon Divers är dykcentret vi använder i Dahab och det erbjuder bra service och

Dykupplevelser för sina kunder. De erbjuder full service för snorklare, icke-dykare,

nybörjare, certifierade dykare och även mer avancerade dykare. Erfarna instruktörer ser att allt går säkert till och att din upplevelse på en av de vackraste dykplatserna i välden kommer att bli ett minne för livet. Det går självklart att hyra dykutrustning på plats för dig som inte har egen utrustning.

 För dykare som redan är certifierade erbjuds landbaserade halv- och heldagsturer, dagsturer med båt till exempelvis SS Thistlegorm, eller varför inte en heldagstur på en Kamel med 2dyk på Ras Abu Galum. Ifall du hellre vill njuta av husrevet så går det att välja obegränsad husrevsdykning. Husrevet är full av fantastska djur som sköldpaddor, sjöhästar, stenfisk, muränor, räkor och mycket mer. Husrevet är idealiskt för dig som vill fotografera då det är sällsynt med ström och öppet vilket gör det fotovänligt.

Dykcentret är välutrustat med varma duschar, våt och torra utrymmen där ni kan låsa in era

personliga tillhörigheter, luftkonditionering i klassrummen, gratis Wi-Fi, ett stort område där vi kan sitta ner och koppla av mellan dyken och deras egna café med snacks, frukost, lunch och grillning på kvällarna

Låter detta intresant och du vill veta mer så lyssna gärna med Janne eller Lena

Uppdaterad: 23 AUG 2017 16:21 Skribent: Jan Erik Havseden
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Water Frogs - Sportdykning
Waterfrogs c/o Havseden, Bandygatan 11
74538 Enköping

Besöksadress:
Bandygatan 11
74538 Enköping

Kontakt:
Tel: +46703778888
E-post: This is a mailto link

Se all info