Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Waterfrogs nyhetsbrev

Magsjön Maj

Var har du alla dina dykgrejer? kanske dag att leta fram dom nu? och kanske dax för lite avrostning? Kanske har du köpt ny utrustning som testa? jamen dåså följ med Waterfrogs till Magsjön. Om du vill dyka djupare så häng med på utehelg 2, den 13 maj

Läs mer

Kristihimmelsfärd 2020

Kristihimmelsfärdhelgen dyker vi på smögens dyk och upplevelse. Bra dykning på ett bra dykcenter i en fantastisk västkustmiljö. Är du intresserad?

Läs mer

Underbara Norge 2020

Vill du följa med till det underbara Norge så kan du redan NU dags att boka din platsför resan. Vi har bara 8 platser så bussigt om du säger till så snart det vet att du vill följa med.

 

Läs mer

Klubbresa till Dahab

Waterfrogs har tillsammans tittat på flera olika destinationer och vi har bestämt att året resa går till Dahab. Läs gärna mer om resan och återkom gärna ifall du vill med

Läs mer

Väjern

Vi försöker hålla våra traditoner med flera resor till västkusten. Missa inte denna lyxiga budgethelg! Vi åker ned på fredagen och de som vill kan ta ett nattdyk direkt.
Sedan fortsätter med två dyk på lördagen och avslutar med ett dyk på söndagen.

Läs mer

Dykledarkurs

Waterfrogs kommer att genomföra en Dykledarkurs under 2019 om intresse finns, kursen är mycket omfattande och intressant för dig som vill utvecklas som dykare och ledare.Kursen är även en grund av det som behövs om du sedan vill bli dykinstruktör. Vi hoppas att du vill vidareutbilda dig.

Den kommer att genomföras från våren till hösten med praktiska övningar på flera av klubbens resor till Västkusten och Norge. Lektioner och studier i hemmet mellan dessa.

 

Hör av dig till Jan Erik så får du kursinnehållet och mera info

Läs mer
Water Frogs - Sportdykning | Waterfrogs c/o Havseden, Bandygatan 11 74538 Enköping | +46703778888 |