Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej Sportdykare

Vi var 12 dykare som nyligen kom hem från klubbresan till Marsa Alam där vi fick många fina dykupplevelser och umgänge tillsammans. Flera klubbresor behöver bokas och planeras redan nu och Waterfrogs mycket på gång även för 2016.

Snälla återkom gärna med en intresseanmälan för det som du gillar så snart du kan! Det underlättar vår planering för att genomföra dykutfärden så den blir av. Är det nått du redan vet att du vill vara med på? du kan redan nu anmäla detta till kontaktpersonen som finns för utfärden.

 

Waterfrogs önskar dig och din familj en God Jul och ett Gott Nytt dykår

Kristihimmelsfärdshelgen

Vi kommer 2016 att åka till ett nytt dykcenter med en annat typ av dykning än vad vi gjort tidigare. Vi har några få platser kvar som vi behöver avboka inom några dagar ifall inte fler är intresserade? 

Läs mer

Planerade utfärder 2021

Flera klubbresor behöver bokas och planeras redan nu och Waterfrogs mycket på gång även för 2018. Vi är därför mycket tacksamma om du hjälper klubbens genom att anmäla ditt intresse så snart du kan, Tack

Läs mer

Dykledarkurs

Waterfrogs kommer att genomföra en Dykledarkurs under 2019 om intresse finns, kursen är mycket omfattande och intressant för dig som vill utvecklas som dykare och ledare.Kursen är även en grund av det som behövs om du sedan vill bli dykinstruktör. Vi hoppas att du vill vidareutbilda dig.

Den kommer att genomföras från våren till hösten med praktiska övningar på flera av klubbens resor till Västkusten och Norge. Lektioner och studier i hemmet mellan dessa.

 

Hör av dig till Jan Erik så får du kursinnehållet och mera info

Läs mer

Stöd Waterfrogs med gräsroten

Vi är med och delar på 50 miljoner!Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten

Läs mer
Water Frogs - Sportdykning | Waterfrogs c/o Havseden, Bandygatan 11 74538 Enköping | +46703778888 |